Măsline din soiul Kalamon și sunt recoltate în noiembrie, cu participarea întregii surori. Măslinele se adună manual din copaci, cu grijă și pe rând, pentru a nu le deteriora și a le face să se înmoaie.
Sunt apoi sortate după mărime și calitate, spălate și așezate în butoaie mari, unde sunt de debilitate. Se pun apoi în saramură și oțet organic, pentru a se amesteca aromele pe toată durata preparării lor.
Măslinele din soiul Kalamon din Manastirea Ormylia și supuse unei fermentații naturale, fără ingrediente chimice. Nu sunt feliate, așa că își păstrează gustul bogat.
Măslinele sunt bine cunoscute ca o sursă excelentă de acizi grași mononesaturați. În plus, furnizează fibre și minerale organismului nostru și sunt o sursa de vitamina E protejează membranele celulare și determină și combate osteoporoza.
Călugărițele din Sfânta Mănăstire implementează sisteme de si asigurare a calității ISO 9001 22000 în toate procedurile de producție și eliminarea alimentelor.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs