Sunt respectate metode de cultivare ecologica, respectuoase cu mediul si natura.
Măslinele verzi se recoltează în septembrie. Măslinele sunt culese de călugărițele Mănăstirii manual din copaci, cu grijă și pe rând, pentru a nu le strica.
Acestea sunt apoi sortate în funcție de dimensiune și calitate, spălate și plasate în butoaie mari, care sunt umplute cu saramură. Măslinele rămân în aceste butoaie până când sunt debitate și toate fermentațiile sunt finalizate.
Măslinele verzi ale Mănăstirii Ormylia sunt un produs complet natural, fără ingrediente chimice adăugate. Nu sunt pasteurizate și, prin urmare, fermentația lor poate continua după ce au fost ambalate. Ele rămân ferme și crocante și își păstrează nutrienții bogati. Acesta este motivul pentru care se remarcă prin gustul lor.
Călugărițele din Sfânta Mănăstire implementează sistemele de asigurare a calității ISO 9001 și 22000 în toate procedurile de producție și eliminare a alimentelor.
Măslinele sunt bine cunoscute ca o sursă excelentă de acizi grași mononesaturați. În plus, furnizează fibre și minerale organismului nostru și sunt o sursă de vitamina E, care este un antioxidant natural. De asemenea, se crede că vitamina E protejează membranele celulare de deteriorare și combate osteoporoza.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs